Laser Ontharen

Laser Ontharen

Stop nu met scheren!

Diode Ice Laser ontharen in Wijchen & Nijmegen. Wij hebben de nieuwste en meest effectieve Diode Ice laserontharing van 2023. 100% Pijnloos. De 4 in 1 beste lasertechnieken in 1 apparaat.

Diode Ice 4 Wave

Pijnloos ontharen met de nieuwste 2023 Diode Ice 4 wave, nieuw in Nederland.

100% Pijnloos

Onze behandeling kunt u ervaren als een massage, door de unieke koeltechniek van -30 graden.

Gemiddeld sessies

Elk mens is uniek, maar gemiddeld heeft u 6 tot 8 behandelingen nodig.

Betalen in termijnen

Het actiepakket van 5 behandelingen kunt u in 3 termijnen betalen.

Definitief ontharen

De veilige en comfortabele investering die zichzelf terugbetaald in het geld en de tijd die je zelf kwijt bent aan het ontharen. Je huid zal stralen en er een stuk gezonder uitzien. Géén geïrriteerde huid, rode bultjes of ingegroeide haren. Gun jezelf een zijdezachte gladde huid op je hele lichaam inclusief gezicht! Na gemiddeld 6 tot 8 behandelingen behaal je een haarreductie tot 90%!

Klaar voor een gladde huid?
Onze gediplomeerde laserspecialisten laten zich regelmatig bijscholen voor het bijhouden van de kennis rondom laser ontharen en nieuwste technologieën.

Bij ons is iedereen welkom!
In tegenstelling tot onze concurrenten beschikken bij tot het nieuwste apparatuur voor laserontharing. In het verleden was laser ontharen niet voor iedereen weggelegd.

  • De nieuwste en meest effectieve laserontharing van 2023.

  • De 4 in 1 beste lasertechnieken in 1 apparaat.

  • 100% Pijnloos

  • Permanent laser ontharen
Diode Ice 4 Wave
Diode Ice 4 Wave

Alexandrite 755nm
biedt krachtigere energie absorptie door de melaninechromofoor, waardoor het ideaal is voor lichtgekleurde en dun haar.

Diode 808nm
biedt diepe penetratie van het haarzakje met een hoog gemiddeld vermogen, geschikt voor de meeste huidtypes en haartypes.

Diode (new 2023) 940nm
is gericht op protoheme, het afsnijden van de toevoer van voedingsstoffen naar de haarzakjes, het sterk verminderen van de haarregeneratiekracht en het volledig remmen van de haarregeneratie.

ND YAG 1064nm
biedt de diepste penetratie van de haarzakje en een lagere opname van melanine, waardoor het is een gerichte oplossing voor een donkere huid.

100% Pijnloos

Onze behandeling kunt u ervaren als een massage, door de unieke koeltechniek van -30 graden garanderen wij u dat u het als pijnloos ervaart.

Snelle behandeltijd
De nieuwste DIODE ICE triple wave heeft een flits capaciteit van 20 flitsen per seconde en is voorzien van de medische CE certificering.

Alle haar- en huidskleuren!
Onze Diode ICE 4 wave is geschikt voor alle haar- en huidskleuren!

Ook de zongebruinde huid kan effectief en veilig behandeld worden.

Je kunt de intake of een afspraak eenvoudig zelf inplannen en wijzigen via onze website. Je afspraak verzetten kan tot uiterlijk 48 uur voor de afspraak.

Mocht dit je eerste afspraak zijn bij ons en je hebt gekozen voor de actie pakket full body inclusief gezicht vragen wij een aanbetaling van 25 euro voor je afspraak.

Restitutie voor de aanbetaling is helaas niet mogelijk.

– 4 weken voor de behandeling de haren niet meer bleken, harsen of epileren.

– 1 week voor de behandeling niet zonnen, zonnebanken, géén zelfbruinende producten gebruiken.

– Scheer 24 uur voor de behandeling de zones waar je gelaserd wilt worden.

– Douche niet te warm voor de behandeling en gebruik hierna géén crème, make up of andere middelen.

– Draag lichtkleurige ondergoed tijdens de behandeling, wij brengen transparante contactgel aan op het te laseren gebied dat vlekjes kan achterlaten op een donkere kleur stof.

– Draag geen schurende kleding, dit kan huidirritatie veroorzaken.

Na de behandeling kun je meteen weer je dagelijkse activiteiten hervatten. Er kan een lichte zwelling ontstaan en de huid kan wat rood en gevoelig zijn. Dit verdwijnt na enkele uren tot een dag. De huid moet na de laser ontharingsbehandeling tot rust komen. Ga niet zwemmen, naar de spa of sauna. Gebruik de eerste dag geen deodorant en drink veel water. Dit helpt het lymfesysteem om de vernietigde haarfollikels op te ruimen. Niet krabben of wrijven, ook de dagen na de behandeling niet. Er kunnen dan eventueel korstjes ontstaan, die kunnen leiden tot pigmentverschuivingen.

De eerste week na de behandeling niet zonnen, zonnebanken, géén zelfbruinende producten gebruiken. Bij tropisch weer, smeer je in met min. factor 40. Na de 1e week vallen de haartjes op de behandelde zones er vanzelf uit. Dit duurt gemiddeld 1 tot 2 weken. Nadat je nieuwe haargroei krijgt mag deze worden afgeschoren of geknipt. Niet harsen of epileren. Als de huid tot rust gekomen is, kun je zeer voorzichtig een licht scrubmiddel gebruiken om de dode huidcellen te verwijderen. Dit helpt tegen de eventuele jeuk en de haren vallen hierdoor beter uit.

Bij het boeken van een afspraak met My Tan Beautycenter ga je akkoord met de volgende specifieke voorwaarden:
– Gemaakte afspraken kunnen éénmalig worden gewijzigd, mits je dit ten minste 48 uur voor aanvang via de website wordt aangepast.
– Wil je voor de tweede keer de afspraak wijzigen komt je aanbetaling (25 euro) te vervallen.
– Als je binnen 48 uur voor de afspraak afzegt of je verschijnt zonder melding niet op de afspraak dan vervalt ook je aanbetaling (25 euro).